lørdag 17. mai 2008

I gang - allerede..

To uker før termin ble Timothy født, 3330 gram og 49 cm, og alt gikk fint! Det var kult å få med seg fødselen denne gangen - siden jeg ikke rakk det forrige gang ;-p Til og med med god margin - vi parkerte ca halv 8 om morgenen og hadde et barn i nevene ca halv 9. Jeg er sykt imponert over Bente, og spesielt den roen hu hadde hele tiden, også når vi sto i morgenrushet. Litt kjipt at hu gikk glipp av eksamen samme dag (selv om vi fleipet med at hu kunne jo rukket det). Det får bli til høsten heller.

Et annet inntrykk jeg aldri kommer til å glemme er når Rebekka kom innom på ettermiddagen. Det mest skeptiske uttrykk du kan tenke deg - men hun tinte etterhvert - spesielt når dagens dessert var innen rekkevidde. Skal ikke klage på sykehusmat - men det var godt å komme hjem.

Dagen etter fødselen ble vi altså satt fri fra sykehuset til å reise hjem - og alt klart for å oppleve småbarnsfamilien med hele to barn hjemme. Rebekka tar det foreløpig bedre enn vi håpet på, men det blir spennende å se hvordan hun reagerer de neste ukene. Nå skal vi være mye hjemme i perioden fremover, slik at det blir nok en god overgangsfase for oss alle.

Vi har fortsatt flere eksamener igjen før sommeren, samtidig som vi ønsker å nyte tiden hjemme fremover, så det er nok en liten utfordring de neste ukene. Vær gjerne med i bønn for oss!

Ingen kommentarer: