mandag 19. mai 2008

Tja..

Vi kjøpte ei lik seng til Timothy som Rebekka allerede sover i, monterte den i dag, og det virket som en god idé å sette denne også inn på barnerommet til vi har fått ut lakk-lukta fra soverommet vårt. Utfordringen er nok størst i at rommet kun er på 4 kvadratmeter - og sengene nå dekker nesten halvparten. Jeg er nok mest redd for hva Rebekka kan kaste ned i senga hans, mens Bente er mest redd for søvnen til Rebekka (hun blir utrolig gretten av for lite søvn). Får satse på at vi flytter senga hans fort inn på vårt rom. Sjekket opp litt i forhold til maling - og den vannbaserte vi har på veggene er faktisk farligere enn oljemalinga vi har på listene. Heldigvis malte vi veggene for en god stund siden!

Rebekka er flink til å klatre for alderen, og vi vurderer å kutte trappegrinda snart, for det går fort både opp og ned trappa (ikke for fort ned - heldigvis). Blir nok en større utfordring hvis hun finner ut hvordan man kan bruke skuffer til å klatre opp på kjøkkenbenken.

Bente tok eksamen i dag i makroøkonomi, 4 dager etter fødsel, noe som i seg selv er ganske imponerende. Mener på det gikk bra, tross for kun å ha lest litt i går kveld, og var oppe 3-4 ganger i løpet av natta. Snakker om å være sprek! Tre eksamener gjenstår, men det er heldigvis halvannen uke til neste.

1 kommentar:

Anonym sa...

Utrolig koselig lesning, må eg innrømme!
En familie som tar seg virkelig bra ut spør du meg:)
Lykke te med resten av eksamener, og lykke te med livet!